Kas slēpjas zem noslēpumainā “Lilit 25.gadu jubilejas otrais sējums”?

Jautājums:
Kas slēpjas zem noslēpumainā “Lilit 25.gadu jubilejas otrais sējums”?

Atbilde:
LILIT LOOK

LILIT LOOK ir jauna iespēja sievietēm un visiem modes, skaistuma un stila interesentiem uzzināt par aktuālajām pvasaris/ vasara 2017 tendencēm un produktiem,  par dažādām ar stila izjūtu saistītām vietām, lietām un dzīvesveidu.

LILIT LOOK ir vienreizējs žurnāla formāta izdevums, kas nonāks pie visām Lilit lasītājām kopā ar Lilit rus marta un Lilit latviešu aprīļa numuriem – kā dāvana zīmola 25. gadu jubilejā.

LILIT LOOK ir viegli uztverams, vizuāli krāšņs un pozitīvu dzīves uztveri veicinošs. Tas balstās uz ilgstoši nepiepildītā lasītāju pieprasījuma pēc augstākās kvalitātes satura modē, skaistumkopšanā un interjera dizainā. Arī automašīnas, gadžeti un citi mūsdienu sievietes stilu veidojošie aksesuāri būs starp LILIT LOOK tēmām. Arvien vairāk lasītāju aktīvi meklē savu individuālo stilu gan veidojot personisko tēlu, gan iekārtojot vidi sev apkārt mājās un birojā, tādēļ redakcijas mērķis nav parādīt gatavus risinājumus atsevišķiem izmeklētiem tipāžiem, bet gan veidot zināšanu pamatu, bāzi individuāliem meklējumiem, raisīt iedvesmu neapstāties pie sasniegtā un allaž tiekties pēc augstākajām virsotnēm savas individuālās personības pilnveidošanā.

LILIT LOOK komandā kopā ar esošo Lilit redakciju ir redakote – modes eksperte, stila dizainere, sabiedrībā zināmu personību un šovbiznesa pārstāvju imidža veidotāja Kristīne Rudzinska, kino eksperte Dita Rietuma, stilīgu ceļojumu un vietu pārzinātāja Una Meistare, žurnāla SIN redaktors, vīriešu stilists Dāvis Sakne, skaistu ēdienu guru Signe Meirāne, imidžu veidošanas eksperte Žanna Dubska, bet starp galvenajiem varoņiem atradīsiet modes vēsturnieku Aleksandru Vasiļjevu, mežģīņu vakarkleitu dizainere Katju Shehurinu, ārzemju zvaigznes Sonia Rykiel, Angelina Jolie u.c.

www.abonesana.lv