Startē Lilit Beauty Awards 2018

Jau astoto gadu šis uzticamākais un nozīmīgākais ceļvedis skaistuma pasaulē nosaka kosmētikastendences Latvijā. Lilit BEAUTY AWARDS sniedz iespēju skaistumkopšanas zīmoliem pierādīt to izcilību 4 dažādās kategorijās, vairāk kā 90 nominācijās. Profesionāla žūrija un tūkstošiem Lilit lasītāju meklē labākos no labākajiem, sākot no budžeta pirkumiem līdz pat luksusa zīmoliem. Pieteiktie produkti tiek vērtēti pēc produkta kvalitātes, oriģinalitātes, iepakojuma, dizaina, top seller, inovācijas un patērētāju pieredzes.

Žūrijas sastāvā ir sabiedrībā pazīstamas sievietes, labākie dermatologi, vizāžisti, žurnāla redaktores un citi nozares specialisti. Visi pieteiktie produkti tiek publicēti portālā www.lilit.lv, kur žurnāla lasītājas vairāku mēnešu garumā balso par saviem mīļākajiem produktiem. Šī balsojuma rezultātā iecienītākie produkti iegūst sipmātiju balvu – lasītāju buču. Lilit BEAUTY AWARDS uzvarētāji tiek paziņoti elegantā ceremonijā un īpašā drukātā brošūrā, kas tiek izplatīta kā pielikums pie žurnāliem Lilit lv un Lilit ru novembrī.

Lilit BEAUTY AWARDS uzvarētāji saņem iespēju izmantot Lilit BEAUTY AWARDS 2018 logo un lasītāju buču kā uzlīmes uz produktiem tirzniecības vietās, kas garantē būtisku produkta pārdošanas pieaugumu.