Lilit BEAUTY AWARDS 2020

Jau desmito gadu populārākais glancētais žurnāls Latvijā veido uzticamāko un nozīmīgāko ceļvedi skaistuma pasaulē un nosaka kosmētikas tendences valstī. Lilit BEAUTY AWARDS sniedz iespēju skaistumkopšanas produktiem pierādīt to izcilību 4 dažādās kategorijās, vairāk kā 90 nominācijās. Profesionāla žūrija un tūkstošiem Lilit un ЛИЛИТ lasītāju meklē labākos no labākajiem, sākot no budžeta pirkumiem līdz pat luksusa zīmoliem. Pieteiktie produkti tiek vērtēti pēc produkta kvalitātes, oriģinalitātes, iepakojuma, dizaina,  inovācijas un patērētāju pieredzes. Žūrijas sastāvā ir sabiedrībā pazīstamas sievietes, labākie dermatologi, vizāžisti, frizieri, žurnāla redaktores un citi nozares specialisti.

Visi pieteiktie produkti tiek publicēti žurnālos Lilit un ЛИЛИТ, kā arī portālā www.beautyawards.lv, kur žurnāla lasītājas vairāku mēnešu garumā balso par saviem mīļākajiem produktiem.

Lilit BEAUTY AWARDS žūrijas vērtējuma uzvarētāji tiek paziņoti elegantā ceremonijā un īpašā drukātā brošūrā, kas tiek izplatīta kā pielikums pie žurnāliem Lilit un ЛИЛИТ novembrī, kā arī tiesības izmantot Lilit BEAUTY AWARDS 2020 logo marketingā.

Pieredze liecina, ka LBA uzvarētāja logo uz iepakojuma vai reklāmas materiālos garantē būtisku produkta pārdošanas pieaugumu.