Lilita
Lilit LOOK
Лилит
Лилит LOOK
Latvijas Architektūra
Latvijas Būvniecība
Copes Lietas
Клёвые Дела
GEO
Nezināmā Vēsture
Nezināmā Kara Vēsture
Baltic Business Quarterly
 

Lilit LOOK

latviešu valodā
Kristīne Rudzinska, galvenā redaktore

Vai modes žurnālam saturiski ir jābūt no tik augsta plaukta, ka vidusmēra lasītājai bez akadēmiskās izglītības tas nav sasniedzams? Vai modes žurnāla tirāžai Latvijā ir lemts būt tik zemai, ka reklāmdevējam kaut cik taustāma atdeve nemaz nav iespējama? Vai varbūt viss, kas Latvijas sievietei ir jāzina par modi, ir kārtējās sabiedrības krējuma burziņu fotoreportāžas ziņu portālos? Vai arī tai vienmēr ir jāmeklē idejas Krievijā un Amerikā izdotajos žurnālos allaž atklājot, ka pie mums jau neko no tā visa tāpat nevar nopirkt?

Jaunais modes un dzīvesstila žurnāls Lilit LOOK pierāda pretējo. Ar ko tas ir savādāks?

Iznākšanas biežums. Kamēr stilisti, dizaineri un blogeri savas profesionālās darbības ietvaros lasa modes žurnālus ik mēnesi un pat ne vienu vien, mūsdienu straujajā ritmā dzīvojošai Latvijas sievietei šādai aktīvai sekošanai līdzi modes pasaulei vienkārši nepietiek laika. Tādēļ Lilit LOOK iznāk divas reizes gadā, ir nopērkams vismaz divus mēnešus un apkopo vienā izdevumā visu lasītājai aktuālo, koncentrējoties uz konkrēto sezonu.

Izplatība. Lilit ir sevi apliecinājis kā izcils mūsdienu sievietes dzīvesstila žurnāls, tas ir vienīgais medijs Latvijā, kas veiksmīgi un pilnvērtīgi darbojas divās valodās. Iznākot latviešu un krievu valodā komplektā ar žurnāliem Lilit un Лилит, kā arī latviešu valodā atsevišķi, LOOK sasniedz visplašāko auditoriju no visiem valstī izdotajiem sieviešu žurnāliem!

Demokrātiksums. Lilit LOOK saturs ir vienlaicīgi aktuāls un demokrātisks, tā ieteikumi ir samērīgi ar lasītāju ienākumu līmeni. Lilit LOOK materiāli ir ne tikai iedvesmojoši, bet arī konkrēti un praktiski. Līdzīgi kā persnoiskais stilists, Lilit LOOK palīdz veidot lasītājas tēlu dažādām dzīves situācijām, turklāt dara to vienkāršā un saprotamā valodā.

Saturs. Lilit LOOK ir lasāms žurnāls. Krāšņas ilustrācijas un elegantas fotosesijas ir papildinātas ar tikai Lilit raksturīgiem apskatiem par nozares slavenību dzīvi, intervijām un aprakstiem. Lilit LOOK ir interesanti lasīt, tas atklāj modes un skaistumkopšanas pasauli aizraujošā un saistošā veidā sniedzot motivāciju un iedvesmu sava tēla kopšanai un attīstībai.

Pilns komplekts. Lilit LOOK redzeslokā būtisku lomu ieņem skaistumkopšana, gadžeti, interjers un pat automašīnas – viss, kas veido lasītājas ārējo tēlu. Mūsdienās pilnvērtīgas dzīves sasniegšanai ir nepieciešams atrast pareizo kombināciju starp apgērbu, meikapu, rotaslietām, aksesuāriem un gadžetiem, tomēr pat šādai perfektai saderībai būs nozīme tikai tad, ja tā nāks no izkoptas vides un, protams, pārvietosies atbilstošā auto.

Vairāk informācijas par Lilit LOOK Pavasaris/Vasara 2018

 
1.lapa

Vāki

2023/06
2022/12
2021/06
 
2020/01
2019/12
2018/10