Lilita
Lilit LOOK
Лилит
Лилит LOOK
Latvijas Architektūra
Latvijas Būvniecība
Copes Lietas
Клёвые Дела
GEO
Nezināmā Vēsture
Nezināmā Kara Vēsture
Baltic Business Quarterly
 

Latvijas Architektūra

Žurnāls arhitektiem, latviešu valodā
JĀNIS LEJNIEKS, galvenais redaktors

Latvijas Architektūra ir vienīgais žurnāls Latvijā, kas domāts profesionāļiem – arhitektiem, dizaineriem un celtniecības speciālistiem. Tiem, kuri interesējas par celtniecības nozares aktualitātēm Latvijā un ārzemēs un kurus interesē speciālistu viedoklis par jau uzcelto un plānoto.

Pētījumi parāda, ka Latvijas Architektūra tiek abonēta, pirkta vai aizlienēta no kolēģiem, lai to tiešām lasītu. To var atrast uz katra arhitekta darba galda, sākot jau no topošajiem arhitektiem–studentiem. Šis žurnals tiek uzskatīts par ietekmīgāko nozares mediju. Pašu arhitektu veidots, sadarbībā ar Latvijas Arhitektu savienību tas vienuviet apkopo dažādus viedokļus par dažādām tēmām, ļaujot labi izglītotam lasītājam izdarīt pašam savus secinājumus.

Žurnāls Latvijas Architektūra ir lielisks veids, kā iepazīstināt tirgu ar jauniem produktiem, parādot tos no labākās puses, jo reklāmas žurnālā tiek ne tikai pamanītas, bet arī rūpīgi izpētītas, ja runa ir par šobrīd interesējošo produktu. Žurnāls parasti tiek uzglabāts un atkārtoti pārlapots, kad rodas nepieciešamība pēc kādas konkrētas informācijas. Tādējādi tajā ievietotās reklāmas aktīvi strādā ilgu laiku.

 
1.lapa

Vāki

2023/05
2022/12
2020/04
 
2019/03
2018/06
2017/07